Thursday, November 29, 2007

Mea Culpa

I humbly apologize to all two of my readers for the delay in posting yet another toothsome missive. You may blame Slothfullia and Procrastinatorix, Twin Deities and local hearth gods for the delay. Perhaps someday they shall let me out of their clutches, but, I fear, no time soon, as I have much obeisance to make at their altars in the form of endless nail-picking and idiotic website browsing.* I must now return to a fascinating treatise I am writing on Willa Cather's "O Pioneers!" and the early 20th century Midwestern farm novel as a genre of American literature. No, I do not know what this has to do with Gastronomy, either.






*At least a good majority of last night's websites were culinary-related. I prepared a raw cacao-banana ice cream from a recipe on Dr. Weil.com (not bad...the old granola-head cranks out a pretty good one now and then.) and am planning to do a bunch of holiday baking for friends and family in the area.

2 comments:

Anonymous said...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anonymous said...

O Pioneer has a section describing ground cherries. For three recipes using Ground Cherries (old-fashioned recipes) see The Jamlady Cookbook, pages 84 and 85. Author: Alfeld; Publisher: Pelican. Award-winning reference cookbook. Take a look.